Basics betekent letterlijk ‘de basis’ en dat is wat er bij deze basiscatechese ook gebeurt. Bij Basics kun je van alles leren over God, de Bijbel, de kerk, de feesten in het christelijk geloof en hoe mensen in het spoor van Jezus gingen. Soms leer je door er over te praten, andere dingen leer je door middel van het maken van opdrachten. Ook wordt er in twee groepen aandacht besteed aan het Heilig Avondmaal en werken we in beide groepen toe naar de Basicskerkdienst op zondagmorgen 17 februari om 9.30 uur in de Ontmoetingskerk.

Er is een Basicsgroep voor groep 5/6 en een Basicsgroep voor groep 7/8 van de basisschool. In groep 5/6 gaat het dit jaar over ‘de Christelijke Feesten’ en in groep 7/8 over ‘in het spoor van Jezus’. Volgend jaar zijn er weer twee nieuwe onderwerpen over het christelijk geloof. Zo heb je in vier seizoenen al veel geleerd. Begin december ontvang je een persoonlijke uitnodiging thuis. Dus kom er bij en doe mee! Natuurlijk mag je een vriend of vriendin meenemen.

De data op een rijtje:
Ouderinformatieavond: maandagavond 7 januari 2019: 19.30 - 20.30 uur
Basics middagen: 15.30 - 16.30 uur
Basicsdienst: zondag 17 februari 2019:  9.30 uur

Meer informatie over Basics:
Ivanka Druijf, 06-49968918, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Basics