Voor huwelijk en doop kan direct met de predikanten contact op worden genomen, klik onderaan de welkom pagina op één van de foto's.

Bladen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zie ook KERKMAG voor de kopij.
              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kopij uiterlijk donderdag avond verzenden.

Gebouwen: Beheerders

 

Preekvoorziening en Roosters PGE: e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Roosters, tevens contactpersoon: Klaas van Donk 06 25 28 81 46 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Preekvoorziening Bert de Knikker - 06-43893344 en Wim Oosterbeek – 0172 61 61 62 

 

Taakgroep beheer:  Kerkelijk Bureau voor de ledenadministratie. Voor inschrijven, uitschrijven, verhuizing enz.

Voor vragen over de kerkradio kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De redactie van de website is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een overzicht van taakgroepen en commissies is hier te vinden.