Agenda

 Kun je nog zingen
11:00 03/03/2019
Ontmoetingskerk Bodegraven, Spoorstraat 11, 2411 ED Bodegraven, Nederland
 

Voor huwelijk en doop kan direct met de predikanten contact op worden genomen, klik onderaan de welkom pagina op één van de foto's.

Bladen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zie ook KERKMAG voor de kopij.
              Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , kopij uiterlijk donderdag avond verzenden.

Gebouwen: Beheerders

 

Preekvoorziening en Roosters PGE: e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Roosters, tevens contactpersoon: Klaas van Donk 06 25 28 81 46 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Preekvoorziening Hans Wieman – 06 15 02 88 06 en Wim Oosterbeek – 0172 61 61 62 

 

Taakgroep beheer:  Kerkelijk Bureau voor de ledenadministratie. Voor inschrijven, uitschrijven, verhuizing enz.

Voor vragen over de kerkradio kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De redactie van de website is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een overzicht van taakgroepen en commissies is hier te vinden.