Afbeelding1Beste gemeenteleden, met veel plezier en dankbaarheid mogen we jullie laten weten dat we als Emmaüs gemeente een eigen kerkapp krijgen!

Waarom ook alweer? Om de verbondenheid met elkaar voor de toekomst te versterken en behouden.

Yes, het is bijna zover… over niet al te lange tijd gaan we live! Maar wat kunnen we nou eigenlijk precies met deze app?

Eigen profiel
Je kunt zodra je de app hebt gedownload je eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wil. Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jezelf toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je op zoeken in de ledenlijst. Zo wordt het ineens makkelijk iemand een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag!

  

 

Agendafunctie
Ook zit er een agenda-functie in. Alle gegevens en roosters staan dus in de app! Je ziet in één oogopslag welke spreker voor gaat, wie de beamer bedient of wanneer de Kliederkerk is. Je kan zelf dus ook agenda-items toevoegen!

Collecteren
Daarnaast wordt aan de collecte geven nog makkelijker! Het geven gaat via de app, maar dat wordt allemaal vanzelf duidelijk en gaan we nog uitleggen als we live zijn.

Verbinding met elkaar
Het leukste van de app is natuurlijk het sociale gedeelte! We kunnen verschillende groepen
maken, zoals bijvoorbeeld een gebedsgroep, een marktplaats, een wandelgroep, een groep voor jonge ouders en noem het maar op.

Ideeën welkom!
Heb je een goed idee voor een groep? Stuur ‘m in en dan voegen we die vast toe! Ook is er één groep waar iedereen in zit. Hier plaatsen we berichtjes in die voor de hele kerk relevant zijn.

Meer informatie volgt
Uiteraard gaan we iedereen helpen waar nodig zodat we echt met elkaar in de app contact kunnen hebben. Heb je er nog vragen over? Stel ze gerust aan een van ons via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen nog voor Kerst live te kunnen gaan. We zullen u op de hoogte houden via o.a. de Zondagsbrief en KERKMAG.

Afbeelding2Hartelijke groet,
De Emmaüs-app-werkgroep
David Schiethart, Arjo van der Steen, Erik Dijk (Taakgroep Jongeren), Cees van der Well (Taakgroep Diaconie), Inge Bunt (Taakgroep Eredienst), Yorick Spits (grafisch), Manon Kersbergen (Taakgroep Presentatie)