engelen en licht

Vanwege de corona-maatregelen kunnen we helaas dit jaar niet met het hele gezin aan de slag, dus daarom zullen we met de kinderen een start maken tijdens de kinderkerk op 29 november. De kinderen kunnen om 11:00 gebracht worden in ’t Centrum bij de Ontmoetingskerk en om 12:30 weer opgehaald worden. In verband met de voorbereidingen willen we graag weten voor hoeveel kinderen/gezinnen we tassen moeten voorbereiden. Meld je aan via het bericht bij "Lees meer". 

In deze adventstijd kom je het lied 'Vrolijk Kerstfeest Iedereen' tegen in de Kinderkerk 2.0 en in de kerkdiensten. We hopen dat je het leert meezingen en dat we het op kerstmorgen thuis en in de kerk allemaal kennen. Met deze link kan je oefenen.

Per gezin krijg je dan een tas mee naar huis om het geheel verder af te maken en uiteraard zorgen we hierbij voor duidelijke instructies. In verband met de voorbereidingen willen we graag weten voor hoeveel kinderen/gezinnen we tassen moeten voorbereiden. Je kunt dit doen door voor 18 november een mailtje te sturen naar Marian Schijf (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor zondag 22 november vind je het verhaal en de verwerking hier