2020 05 09 zendingswinkel

Zendingswinkel

De winkel is gevestigd in Spoorstraat 16, ingang poort tussen nummer 16 en 18. Ook kunt u hier spullen brengen die voor u overbodig zijn, maar die wij nog kunnen verkopen. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor de zending.

De openingstijden zijn: Iedere vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Ook hebben we een verkooppunt aan het Willemsplein. Daar zijn we op dinsdag- en donderdagmorgen geopend van 10:00-12:00 uur

Iedere week aanvulling.

We zijn ook te vinden op Facebook en instagram: kringloop_zendingswinkel.

Het brengen van spullen is nog alleen mogelijk in de winkel aan de Spoorstraat op vrijdagavond en zaterdagochtend.

De opbrengst van de winkelverkoop gaat dit jaar voor een gedeelte naar de GZB en Kerk in Actie. Daarnaast worden onze eigen zendingswerkers zeker niet vergeten. Ook hen zullen we dit jaar weer financieel steunen. In 2020 bracht de verkoop van tweedehands goederen in de winkel € 20.502,55 op.

De opbrengst wordt op 50/50-basis verdeeld tussen de zendingscommissies van de Emmaüs gemeente en de Hervormde gemeente:
- 50 % ging naar twee Kerk in Actie-projecten India en Guatemala. Voor 2021 gaat de opbrengst naar twee Kerk in Actie projecten in Oeganda en Colombia
- 25% is overgemaakt naar de GZB en 25 % naar onze drie thuisfrontcommissies
Daarnaast heeft de rommelmarkt van het afgelopen jaar (sept 2019) € 10.917,76 opgebracht. Dit geld heeft ook zijn weg gevonden naar diverse zendingsprojecten.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Mail het secretariaat (Erik de Gier): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ons een berichtje via FB of instagram.

De Protestantse Zendingscommissie.

(klik op de foto's voor een vergroting)

 

    meer  foto's:
Zendingswinkel
Zendingswinkel Zendingswinkel